Våra tjänster

El

Du inser snabbt fördelen med att vi som byggare även kan mönstra upp egna elektriker i vår laguppställningen. Ett enkelt sätt för dig att få klara, raka besked om tidplanen och slipper jaga folk som lovar runt. Du undviker helt enkelt kortslutande frustration. Överlåter du byggledningen åt oss, så håller vi tempot uppe genom hela byggprocessen. Från källare till vind, från start till mål.

Läs mer om el >>

Bygg

Fönsterbyte eller köksbyte, större balkong eller mindre växthus. Kanske ett hönshus eller bara en överdådig altan. Vi ”jordar” och gör verklighet av dina drömmar och planer. Ritar upp tillbyggen, utbyggen och nybyggen i datorn om det behövs. Stora projekt och små. Vi hjälper dig från från första spadtaget. Eller andra, om du vill ta det första själv.

Läs mer om badrum >>

Badrumsrenovering

Du har säkert tusen idéer om ditt nya badrum. Det svåra brukar inte vara att drömma, utan att bestämma sig. Knyta i hop säcken, få till detaljerna. Finliret. Vi bygger både smart och snyggt, och är detaljerat petiga. Ett gott hantverk och en fin badrumsrenovering siktar på åratals användning. Vi hjälper dig även att undvika kortsiktiga trendfällor. Att hitta det som både du och huset trivs med. Badrumsrenoveringen ska ge omgående glädje och höja värde på din bostad på sikt. 

Läs mer om badrumsrenovering >>

Köksrenovering

Kanske är det din första köksrenovering? För oss troligen den fjärde senaste månaden. Vi fattar hur ditt nya kök både ska funka i vardagslunken och vara lika snyggt som i katalogen. Även om tio år. Vi undviker ”smulfällorna”, vet vilka handtag som funkar med syltiga barnfingrar. Anlitar du oss gör du det lätt för dig, men kanske inte för oss. Vi tar inga genvägar. Med snickare, elektriker och rörmokare gör vi allt möjligt. 

Läs mer om köksrenovering>>

VVS

Med egna rörmokare undviker både vi själva och kunderna att översvämmas av frustration och förhoppningar. Ett enkelt sätt för dig att få klara, raka besked om tidplanen och slipper jaga folk som lovar runt. Överlåter du byggledningen åt oss, så håller vi tempot uppe genom hela byggprocessen. Från källare till vind, från start till mål. Du inser snabbt fördelen med att vi som byggare kan mönstra upp egna rörmokare i laguppställningen.

Läs mer om vvs >>

Boka gratis rådgivning idag!