Solceller

Solpaneler på taket och makt över elräkningen.

Med solceller på taket blir din villa ett ”jord-klokt” kraftverk. Vi hjälper dig hela vägen, med kalkyl, bygglov, bidrag, till färdig installation med solpaneler. Bara för att du sätter solpaneler på taket, och skapar ett eget kraftverk behöver inte huset se ut som ett. Vår ambition är att du både ska höja värdet på huset, och sänka elräkningen. Vi kan visa upp ett antal fina referensanläggningar där vi installerat solceller omkring Jönköping, både stora och små anläggningar. Kontakta oss om du vill veta mer hur du sänker dina elkostnader och gör ett grönare avstyrk på jorden.

Härenstam jobbade från början renodlat med elinstallationer, men har successivt vuxit till en komplett byggnadsentreprenör. Intresset för solpaneler kom tidigt och föll sig naturligt när man är elektriker i hjärtat. Vi har vuxit i takt med att marknaden för solceller och solpaneler vaknat. Tekniken har kommit långt ock kostnaderna för att ditt hushåll ska bli elproducent på allvar i klart rimliga. Kanske att du till och med kan bli självförsörjande på el. Vi ser det dock som en fördel att inte bara vara behöriga elektriker utan att vi kan se helheten i installationen av solceller. 

Solpanelerna är något du ska leva med många år, och ditt hus antagligen ännu längre. Ett hus är ofta det största ekonomiska åtagandet i livet. Som både byggare och elinstallatör ser vi till att din solpanelerna klär huset väl och får optimerad dimension och effekt. En investering som betalar sig på kort sikt i plånboken, tack vare sänkta elkostnader, på på lång sikt när du säljer huset. Vi har kunskapen och erfarenheten att ta dig hela vägen lugnt och tryggt, där du få chans att jämföra och tänka efter hur din anläggning ska se ut för att betala sig på bästa sättet. Vi kommer gärna ut och tittar och förklarar hur vi tänker, även en bra bit från Jönköping.  Framför allt att vi tänker först, installerar sen.

Boka gratis rådgivning idag!