Köksrenovering

När vi är stolta, blir du nöjdare

Kanske står du inför din första köksrenovering. För oss är det troligen vår fjärde köksrenovering denna månad bara här i Jönköping med omnejd. Vi fattar hur ditt nya kök både ska funka i vardagslunken och vara snyggt som i katalogen. Även om tio år. Vi undviker ”smulfällorna”, vet vilka handtag som funkar med syltiga barnfingrar. Anlitar du oss gör du det lätt för dig, men kanske inte för oss. Vi tar inga genvägar. Med snickare, plattsättare elektriker och rörmokare gör vi allt möjligt. Din köksrenovering börjar långt under den fina ytan du ser på bloggar och i magasin. Men lita på att vi hjälper dig att nå dit. Eller kanske ännu längre än du tänkte från början. Vi finns i Jönköping, men gör allt möjligt även längre bort än så.

Det moderna köket har med åren och fått en helt annan status i huset och livet. Ditt verkliga vardagsrum och allrum. Och finrummet som du är stolt över att visa upp, även om du kanske inte vill medge det. Ett hemmets nav och näringscenter, inte bara för måltiderna utan för den sociala näringen med familjen, kompisar och släkten. Här görs läxor samtidigt som laxen lagas i ugnen. Långkok och snabbmakaroner. Sötsaker och grönsaker. Glädje och gråt. Ja, livet i all sin enkelhet, och svårighet.

För att din köksrenovering ska bli så lyckad som du tänker, krävs en hel del jobb. Vi ta gärna del av dina tankar om drömköket i god tid innan jobbet drar igång. Att vi sitter ner och tittar på skisser och ritningar. Mäter och måttar, och kollar vad ledningarna går, skulle kunna gå gå och lämpligast går etc. Din köksrenovering kanske även omfattar önskan om rivning av en och annan vägg, och då kan det vara bra att veta hur det ska göras både snyggt och stabilt. Vi är en komplett byggare i Jönköping med omnejd, som kan hjälpa dig med helheten och där inget moment lämnas åt slumpen. Kom i håg, ditt nya kök är ett våtutrymme först och främst. Det är där vår kompetens börjar, sen kan du dra nytta av allt det andra vi står för.

Boka gratis rådgivning idag!