Elektriker

El, rör och ledningar – rätt och snabbt

Du inser snabbt fördelen med att vi på Härenstams kan mönstra upp egna elektriker i vår laguppställningen. Ett enkelt sätt för dig att få klara, raka besked om tidplanen och slipper jaga folk som lovar runt. Du undviker helt enkelt kortslutande frustration. Överlåter du ledningen åt oss, så håller vi tempot uppe genom hela processen. Från källare till vind, från start till mål. Och det gäller alla typer av elinstallationer. Och även om du bor en bit från Jönköping är vi att räkna med. Tänk på det.

Har du tänkt på att både köksbyten och badrumsrenoveringar nästan alltid kräver att elektrikern och rörmokaren kommer först för att koppla från, koppla ur och koppla bort. Samma sak när man börjar närma sig slutet och allt ska funka igen. Ja, det gäller nästan alla husrenoveringar och tillbyggen. Blir du stående i väntan på att elektrikern eller rörmokaren ska infinna sig kommer du ingenstans. Vi fokuserar lika mycket på de små detaljerna som de stora momenten. För din skull och vår. Vi är lika måna om att hushålla med vår egen tid som med din.

Vi har våra egna yrkesskickliga medarbetare, rörmokare och elektriker, som vi har full kontroll över när det gäller deras bokningar. Och fullt förtroende för när det gäller hantverket. Hade vi inte haft det, vore vår byggverksamheten nedlagd för länge sedan. Vi hade blivit tiofaldigt frustrerade av att inte få komma igång, att inte få sätta händer och verktyg i projekten. De allra flesta kunder vi jobbar med, både privatpersoner och företag, visar näst intill gränslös uppskattning för vårt helhetserbjudande när det gäller alla kompetenser i byggprojektet. Det är så vi får kostnadseffektivitet i det vi gör. Och de projekt du drömmer om.

Boka gratis rådgivning idag!