Bygg & entreprenad

Jordade drömmar, väggfasta handslag.

Fönsterbyte eller köksbyte, större balkong eller mindre växthus. Kanske ett hönshus eller bara en överdådig altan. Vi ”jordar” och gör verklighet av dina drömmar och planer. Ritar upp tillbyggen, utbyggen och nybyggen i datorn om det behövs. Stora projekt och små. Vi hjälper dig från från första spadtaget. Eller andra, om du vill ta det första själv. Husrenoveringar till privatpersoner, men också större projekt till fastighetsbolag. Vi finns i Jönköping och verkar här i närområdet. Men det hindrar inte att vi ofta åtar oss större byggprojekt även på andra orter. Vi har musklerna när det behövs. Men ödmjukheten gör aldrig skillnad på stora eller små projekt.

När du bygger till, planerar husrenovering, köksbyte eller ett nytt skinande badrum, räcker det med en kontakt hos oss. Med ett handslag så har du tillgång till hela vårt arbetslag med snickare, murare, plattsättare, elektriker och sist men inte minst viktigt, rörmokaren. Har du en gång försökt samordna ett antal frilansande hantverkare i ett större byggprojekt, vet du hur frustrerande det kan vara, energislukande och tidsödande. Många telefonsamtal och lång väntan, snygga ursäkter och undanflykter. 

Vi som byggbolag tar mer än gärna helhetsgreppet på alla moment, för det blir så mycket smidigare då. Både för dig och oss. Raka besked, med rimliga tidsplaner utan luddiga förhoppningar. Sen kanske vi ska gardera oss, ibland blir det inte som man tänkt sig. Vi som snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare är inte mer än människor vi också. Men vi tänker och agerar alltid som ett team. Gör vi fel är det hela gruppen som tar åt sig. Kollektivet ansvaret för att det blir som du och vi tänkt oss. Är du inte nöjd med någon detalj behöver du inte tveka om vem du ska vända dig till.

Boka gratis rådgivning idag!