Badrumsrenovering

Dröm-badrum i Jönköping

Du har säkert tusen idéer om att renovera badrum. Det svåra brukar inte vara att drömma, utan att bestämma sig. Knyta i hop säcken, få till detaljerna. Finliret. Vi bygger både smart och snyggt, och är detaljerat petiga. Ett gott hantverk och en fin badrumsrenovering siktar på åratals användning. Därför hjälper vi dig även att undvika de kortsiktiga trendfällorna. Att hitta det som både du och huset trivs med. Badrumsrenoveringen ska ge både omgående glädje, och höja värde på din bostad långsiktigt. Även om du bor en bit från Jönköping hjälper vi dig.

Vi har självklart alla certifikat för våtrum och tätskikt etc. Det är vi inte ensamma om i branschen. Det som gör det enkelt att jobb med oss är att vi kan samordna alla moment runt renovering av badrum. Vi planerar gärna tillsammans med dig i god tid innan vi börjar bila och riva det gamla. Vi lyssnar, ifrågasätter och kommer  med egna idéer. Hur påläst och kunniga våra kunder än är så har vi handfast erfarenhet av hundratals badrumsrenoveringar med oss i bagaget. Men vi är ödmjuka med den kunskapen, vi vill inte bromsa någons drömmar. Ibland säger vi dock stopp. Och då är det för ditt eget bästa. Räkna också med att vi kan komma med en del estetiska inspel; ett badrum ska hänga ihop med husets stil, stuk och ålder, tycker vi. 

Fråga gärna oss när det gäller inköp av badrumsinredning, högskåp, komoder blandare, handfat och badkar. Vi har bra kontakter i branschen och smidiga inköpskanaler, och så slipper du ytterligare ett moment på vägen till ditt nya badrum. När badrumsrenoveringen väl börjar mönstrar vi upp hela kedjan av hantverkare: rörmokare, elektriker, snickare och plattsättare. På så sätt jobbar vi effektivt och sparar värdefull tid. Det tjänar både du och vi på. Och du sparar en hel del bekymmer med att jaga hantverkare. När kunden själv ska samordna hela byggkedjan, blir det ofta ett problem även för oss. Vi sparar tid åt både oss och dig.

Boka gratis rådgivning idag!