VVS – rörmokare

Effektiviteten rör hela projektet.

Du inser snabbt fördelen med att vi på Härenstams även kan räkna in ett antal egna rörmokare i vår laguppställning här i Jönköping med omnejd. För oss innebär det att vi kan komma igång precis när vi lovat, och för dig att du får klara besked från början och slipper jaga hantverkare på egen hand som lovar runt. När du överlåter helhetsansvaret av VVS, El och byggledningen till oss, så håller vi tempot uppe genom hela processen. Ända till dess rörmokaren kommer på slutet och kopplar ihop det sista igen som rör VVS. Och även om du bor en bit från Jönköping är vi att räkna med när det gäller alla typer av rörarbeten. Tänk på det.

Har du tänkt på att både köksbyten och badrumsrenoveringar nästan alltid kräver att elektrikern och rörmokaren kommer först för att koppla från, koppla ur och koppla bort. Samma sak när man börja närma sig slutet och allt ska funka igen. Ja, det gäller nästan alla husrenoveringar och tillbyggen. Blir du stående i väntan på att rörmokaren ska infinna sig, kommer du ingenstans. Vi fokuserar lika mycket på de små detaljerna som de stora momenten vid rörarbeten. För din skull och vår. Så hushåller vi både med vår egen tid och med din.

Vi förfogar våra egna yrkesskickliga medarbetare – inte bara rörmokare – som vi har full kontroll över när det gäller deras bokningar. Och fullt förtroende för när det gäller hantverket. Hade vi inte haft det, vore det svårt att bedriva en effektiv byggverksamhet här i Jönköping. Om du blir frustrerad av att vänta, så blir det tiofaldigt värre för oss. Lönsamheten ligger i att få komma igång, och sätta händer och verktyg i projekten. De allra flesta kunder vi jobbar med, både privatpersoner och företag, visar näst intill gränslös uppskattning för vårt helhetserbjudande när det gäller alla kompetenser i byggkedjan. Det är så vi får kostnadseffektivitet i det vi gör, i projektet du drömmer om. Inte bara när det gäller rörmokeri eller rörarbeten.

Boka gratis rådgivning idag!